Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta vahşet: Caniler onlarca köpeği zehirledi

Yozgat’ta akıl almaz olay kimliği belirsiz şahıslar sokak köpeklerini zehirleyip, ölüme terk etmişler. İşte detaylar…

Yozgat’ta akıl almaz olay

Yozgat’ta akıl almaz olay kimliği belirsiz şahıslar sokak köpeklerini zehirleyip, ölüme terk etmişler. İşte detaylar…

Yozgat’ta hayvanseverleri ayağa kaldıracak bir olay yaşandı. Gelen bir ihbarla olay yerine giden Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan olayı tüm detayları ile anlattı. Detaylar haberimzide…

dizi

YOZGAT’TA KORKUNÇ MANZARA. RESMEN VAHŞET. ZEHİRLEMİŞLER. ÇOK SAYIDA KÖPEK ÖLÜ BULUNDU

Yozgat’ın Aziz’li mahallesinde korkunç bir manzara yaşandı. 20’den fazla sokak köpeği ölü bulundu. Köpeklerin zehirlenerek öldürüldükleri biliniyor. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, “Bir vahşete tanık olduk” dedi.

Yozgat katı atık depolama sahası yakınında sokak köpeklerinin toplu halde ölü bulunduğu yönünde ihbar alan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, belediye ekipleriyle birlikte sahayı ziyaret etti. Yapılan incelemede 20’den fazla köpeğin kimyasal şırıngalarla öldürüldüğü ve dağlık alanda toplu halde terk edildiği belirlendi. Ölen hayvanlar belediye tarafından açılan kuyuya gömülürken, hayatta kalan 30’a yakın yavru ve yetişkin köpek ise tedavi ve bakım için kentteki barınaklara getirildi.

“BİR VAHŞETE TANIK OLDUK”

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, vahşete insan olarak tanık olduklarını belirterek, “Bir hocamız bizi ihbar etti, biz de olay yerine gittik. 20’den fazla yetişkin köpeğin zehirlenerek katı atık arıtma tesisimizin 300 metre yakınına atıldığını tespit ettik. Bunlar iğne ile zehirlenmişler, köpekler başka yerde zehirlenip buraya atılmış. İşin kötüsü bu ölü köpeklerin yavruları da var, bu bölgede 30’dan fazla var. Onlar da kötü durumdalardı. Yavruları ve diğer yetişkin köpekleri şehirdeki barınağa götürdük ve meslektaşlarımızla birlikte bakımlarını yaptık” dedi

“BÖYLE BİR VAHŞETI KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL”

Zehirlenen ve öldürülen köpeklerin belediye ekipleri tarafından gömüldüğünü belirten Başkan Arslan, şunları söyledi: “Ölen köpekler sağlık sorunları yaratmaya ve kötü kokmaya başladı. Büyük bir çukur kazarak onları oraya gömdük. Elbette bu kabul edilemez. Hiçbir şey bu kadar vahşeti haklı gösteremez. Böyle bir dönemde bu kadar vahşetin ve bunu yapanların insan olarak kabul edilmesi mümkün değildir. İnsan olarak görevimizi yapacağız ve bu canlılara şefkatle yaklaşacağız. Bütün bu yavrularla ilgileneceğiz ve onları besleyeceğiz” dedi.