Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PAÜ’de Bahar Coşkusu Başladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrencileri, rengarenk etkinliklerle dolu bir bahar şenliğine kavuştu. PAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “PAÜ Bahar Şenlikleri”, 22-24 Mayıs tarihleri arasında coşku dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrencileri,

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrencileri, Bahar Şenlikleri ile baharın gelişini doyasıya kutluyor. PAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 22-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen şenliklerde öğrencileri birbirinden renkli etkinliklere katıldı.

Şenliklerin açılışı, Hasan Kapoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Halk Müziği Açılış Konseri ile yapıldı. PAÜ Yönetimi, idari ve akademik personeli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen açılış töreninin ardından, şenlik alanında zeybek gösterisi, dans topluluğu gösterisi, Blackwine, Wrathfull Twilight ve Rotaband konserleri ile ilk gün coşku dolu anlara sahne oldu.

Üç Gün Sürecek Etkinlikler

Üç gün boyunca devam edecek olan PAÜ Bahar Şenlikleri kapsamında, PAÜ Havacılık Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek uçuş gösterileri, DJ performansları, ünlü gruplar ve sanatçıların konserleri, çeşitli spor ve oyun etkinlikleri öğrencilerle buluşacak.