Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteoroloji Denizli için kuvvetli yağış uyarısı verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de metrekareye 21 ile 50 kilograma kadar yağış düşmesinin beklendiğini ifade ederek vatandaşları kuvvetli yağışa karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli'de

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de metrekareye 21 ile 50 kilogram arasında yağış düşmesi beklendiğini belirterek vatandaşları kuvvetli yağışa karşı uyardı. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Denizli’de öğlen saatlerinden itibaren başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat çekildi.

Sel ve Su Baskınlarına Karşı Uyarı

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Bölgemizde yerel olarak metrekareye 21-50 kilogram yağış olması bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri kullanıldı. Bu uyarı ile birlikte, özellikle alçak kesimlerde yaşayan vatandaşların ve sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Denizli’de beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle sel ve su baskınları riskine karşı hazırlıklı olunması gerektiği belirtiliyor. Meteoroloji, vatandaşların ve yetkililerin gerekli tedbirleri alarak, olumsuz hava koşullarının yaratabileceği tehlikelere karşı önlem almaları gerektiğini hatırlattı. Özellikle tarım alanlarında çalışanlar, açık alanlarda bulunanlar ve seyahat edecekler için dikkatli olunması gerektiği bildirildi.