Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da yalı soygunu: Parayı çuvalla götürdüler

Sarıyer’de bulunan Mehmud Paşa Yalısı’nda film bir soygun yaşandı. Özel güvenlik görevlisi arkadaşlarıyla birlikte kilidini kırdıkları 4 kasadan yaklaşık 130 milyon liralık döviz çalıp çuvallarla kamyonete yükleyip kaçtı. Film gibi soygun sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü polisleri, hırsızları peşine düştü.

Sarıyer'de bulunan Mehmud Paşa

Sarıyer’de bulunan Mehmud Paşa Yalısı’nda film bir soygun yaşandı. Özel güvenlik görevlisi arkadaşlarıyla birlikte kilidini kırdıkları 4 kasadan yaklaşık 130 milyon liralık döviz çalıp çuvallarla kamyonete yükleyip kaçtı. Film gibi soygun sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü polisleri, hırsızları peşine düştü.

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde, Mehmud Paşa Yalısı’nda gerçekleşen olağanüstü bir soygun vakası, adeta bir film sahnesini andırdı. Özel güvenlik görevlileri, işbirlikçileriyle birlikte yalının kapısına park ettikleri kamyonetle, kırılan kasalardan yaklaşık 130 milyon lira değerinde dövizi çuval çuval alarak kaçtılar. Soygunun ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızları yakalamak için yoğun bir çalışma başlattılar. Olay, şehrin gündemine bomba gibi düşerken, detaylarını öğrenmek için herkes merak içinde bekliyor. İşte diğer detaylar…

Mehmud Paşa Yalısı

MEHMUD PAŞA YALISINDA OLAĞANÜSTÜ BİR SOYGUN VAKASI GERÇEKLEŞTİ

İstanbul’un gözde semtlerinden Sarıyer’in Kireçburnu bölgesinde, geçtiğimiz günlerde saat 03.30 sularında, Memduh Paşa Yalısı’nda gerçekleşen kusursuz bir soygun, şehrin dikkatini üzerine çekti. Yalıda özel güvenlik görevlisi olarak bir buçuk yıl önce işe başlayan Ahmet Y., planını kusursuzca uygulayarak gece saatlerinde alarmı susturdu ve maskeli, siyah kıyafetli dört şüpheliyi içeriye aldı.

Soyguncular, yalıya getirdikleri gri kamyonetle birlikte içerde bulunan dört kasayı zorlayarak açtılar. Ardından, kasalardan yaklaşık 130 milyon liralık dövizi üç çuvala doldurup kamyonete yüklediler ve ansızın ortadan kayboldular.

Olayın fark edilmesi, sabah saatlerinde işyeri sahibi Ümit E.’nin yalıya gelmesiyle gerçekleşti ve durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti ve yalıdaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldılar.

Mehmud Paşa Yalısı

Özel güvenlik görevlisi Ahmet Y.’nin kimliği tespit edilerek, soygunun nasıl gerçekleştiğine dair detaylar ortaya çıkarıldı. Ahmet Y., maskeli dört şüpheliyi yalıya içeriye aldıktan sonra, kasaların kilidini kırıp içlerindeki dövizleri çuvallara doldurdukları belirlendi. Ardından, çuvalları kamyonetin kasasına yerleştirerek kaçtıkları tespit edildi.

 

Soyguncular, kamyonete binerek hızla olay yerinden uzaklaştılar. Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızları yakalamak için titiz bir çalışma başlattılar.

Sarıyer’in Mehmud Paşa Yalısı’nda gerçekleşen olağanüstü soygun vakası, adeta bir film sahnesini aratmadı. Yalıda görevli olan özel güvenlik personeli, işbirlikçileriyle birlikte dört kasanın kilidini kırarak içlerinde bulunan yaklaşık 130 milyon lira değerindeki dövizi çuvallarla kamyonete yükledi ve hızla olay yerinden kaçtılar. Bu filmvari soygunun ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü polis ekipleri, hırsızları yakalamak için derhal harekete geçti ve titiz bir takip başlattılar.