Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP’ye yönelik iddialar asılsızdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son dönemde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastı ve suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili partisi ve Ülkü Ocakları’na yöneltilen iddialara sert tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son dönemde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastı ve suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili partisi ve Ülkü Ocakları’na yönelik iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Kızılcahamam’da düzenlenen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına yönelik programda konuşan Bahçeli, “Ülkü Ocakları ve MHP’ye yönelik ithamlar asılsızdır, hepsi ayağımızın altındadır. Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacaktır” dedi.

Bahçeli, Ülkü Ocakları’nın Türk milletinin ve Türklüğün teminatı olduğunu vurgulayarak, örgütün kurulduğu günden bu yana haksız suçlamalara maruz kaldığını belirtti. Ülkü Ocakları’nın Türk gençliğinin özünü temsil ettiğini ve Türk milletinin aşılamaz bir hisarı olduğunu söyleyen Bahçeli, “Karanlık hedeflerin odağında Ülkü Ocakları’ndan ziyade Türklük ve Türk milleti yer almaktadır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli: Hiçbir Güç Bizi Yolumuzdan Alıkoyamadı

Genel Başkan Bahçeli, binlerce ülkücü şehidin ve gazinin verdiği mücadelenin önemine dikkat çekerek, “Hiçbir zaman yılmadık, hiçbir zaman yolumuzdan dönmedik. Çünkü haklıydık, Hakk’ın yolundaydık” dedi. Ülkü Ocakları üyelerine seslenen Bahçeli, “Sizler geleceksiniz, gelecek sizlerle gelecek” diyerek gençlere umut ve güven aşıladı. Bahçeli, “Çalışmayı bir hayat felsefesi olarak gördüğünüz sürece aşamayacağınız hiçbir engel kalmayacaktır” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.