Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tolunay Kafkas’ın çalıştırdığı iki takım da küme düştü

Süper Lig’de deneyimli teknik direktörler arasında yer alan Tolunay Kafkas, hafızalara kazınan olumsuz bir sezonu geride bıraktı. Sezon içinde sırasıyla MKE Ankaragücü ve Fatih Karagümrük’ü çalıştıran Kafkas, iki takımla da küme düşme üzüntüsü yaşadı.

Süper Lig'de deneyimli teknik

Süper Lig’de deneyimli teknik direktörler arasında yer alan Tolunay Kafkas, kariyerinin en zorlu sezonlarından birini geride bıraktı. Hem Ankaragücü hem de Fatih Karagümrük’ü çalıştırdığı sezonda iki takım da Süper Lig’den düştü.

Sezona MKE Ankaragücü’nün başında başlayan Tolunay Kafkas, beklenen sonuçları alamayınca 7. hafta sonunda sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırdı. Kafkas yönetiminde çıktığı 7 maçta sadece 2 galibiyet elde edebilen Ankaragücü, 6 puanla ligin diplerinde yer alıyordu.

Sezonun ikinci yarısında ise Tolunay Kafkas, 30. haftada Fatih Karagümrük’ün başına geçti. Ligde kalma mücadelesi veren İstanbul ekibinde de işler yolunda gitmedi. Kafkas yönetiminde 8 maça çıkan Karagümrük, sadece 3 galibiyet alabildi ve Süper Lig’e veda etti.

Böylece Tolunay Kafkas, aynı sezonda iki farklı takımla Süper Lig’de küme düşme acısı yaşamış oldu. Deneyimli teknik direktör, Samsunspor maçının ardından yaptığı açıklamada ligin gerçekliğine vurgu yaparak, “İyi bir bitiriş yaptık. Geldiğim günden beri oyunun hakkı bu değildi. Bazen iyi oynadık, sonuçları alamadık. Karagümrük hatalarından ders alıp tekrar daha güçlü şekilde hak ettiği yere mutlaka gelecektir” ifadelerini kullandı.