Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rachid Ghezzal Beşiktaş’tan ayrılıyor

Rachid Ghezzal’ın Beşiktaş’taki sözleşmesi tamamlandı ve oyuncu Siyah-Beyazlı takıma veda ettiğini açıkladı. İlgili ayrıntılar şöyle…

Rachid Ghezzal’ın Beşiktaş’taki sözleşmesi

Rachid Ghezzal’ın Beşiktaş’taki sözleşmesi tamamlandı ve oyuncu Siyah-Beyazlı takıma veda ettiğini açıkladı. İlgili ayrıntılar şöyle…

2020-2021 futbol sezonunda Beşiktaş’ın kazandığı şampiyonluğun önemli isimlerinden biri olan Cezayir asıllı Rachid Ghezzal, takımla olan bağını resmi olarak sonlandırdığını bildirdi.

BEŞİKTAŞTA AYRILIK

RACHİD GHEZZAL’IN BEŞİKTAŞ’A VEDA MESAJI

“Bu dört yıl içinde yaşadığımız olağanüstü anlar, her bir veda anını zorlaştırıyor. Hem sihirli hem de meydan okuyan zamanlardan sonra, kalbimden gelen tek söz teşekkür etmektir. Sahada omuz omuza mücadele ettiğim tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime; her bir zafer ve zorlukta yanımda olan teknik ekiplere derin minnettarlığımı sunuyorum. Her gün, hem bana hem de aileme destek olan kulüp çalışanlarına şükranlarımı iletiyorum. Ve tabii ki, sevgili Beşiktaş taraftarları, sizlere olan bitmez sevginiz ve sarsılmaz desteğiniz için sonsuz teşekkürler. Bu kulübe ve futbola olan tutkunuz, benim hafızamda daima canlı kalacak. Yollarımızın yeniden kesişeceğine olan inancım tam.”

RACHİD GHEZZAL’IN BEŞİKTAŞ’TAKİ İZ BIRAKAN PERFORMANSI

Dört mevsim boyunca Beşiktaş’ın siyah ve beyaz renklerini gururla taşıyan Rachid Ghezzal, sağ kanatta gösterdiği performansla 123 karşılaşmada sahne aldı. 

Bu süre zarfında rakip fileleri 17 kez havalandırırken, takım arkadaşlarının gol sevincine 33 kez ortak oldu. Süper Lig’de zirveye ulaşmanın haklı gururunu yaşayan Cezayirli yıldız, kariyerine 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa zaferi de ekledi.