Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Magazin

Nefise Karatay’dan tükenmişlik sendromu açıklaması

Ünlü model Nefise Karatay, Nişantaşı Citys’te objektiflere takıldı. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Karatay, son dönemde Müjde Uzman’ın açıklamalarıyla gündeme gelen “tükenmişlik sendromu” hakkında konuştu.

Bir dönemin ünlü modelleri arasında yer alan ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Nefise Karatay, Nişantaşı Citys’te objektiflere takıldı. Güzel model, oyuncu Müjde Uzman’ın açıklamalarıyla gündeme gelen “tükenmişlik sendromu” hakkında konuştu, aile desteğinin önemini vurguladı ve kendi deneyimlerinden bahsetti.

Geçtiğimiz yıl “Botoksum, dolgum yok” açıklamasıyla adından söz ettiren Karatay, formda kalmak için düzenli beslenme ve sporun yanı sıra pozitif düşünce yapısının da etkili olduğunu belirtti. Yüz yogası yaptığını ve haftada üç gün spor salonuna gittiğini söyleyen Karatay, zararlı alışkanlıklardan uzak durduğunu ve düzenli bir hayat sürdürdüğünü vurguladı.

“Sıkıntılı Dönemlerimde Aileme Sarıldım”

Sağlıklı yaşam tarzıyla ve fit haliyle bilinen Nefise Karatay, formda kalmanın sırrının düzenli beslenme, spor ve pozitif düşünmek olduğunu söyledi. 2012 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Yusuf Day ve kızları Maya ile birlikte keyifli bir hayat sürdüren Karatay, ailesinin her zaman en büyük destekçisi olduğunu belirtti.

Son dönemde Müjde Uzman’ın yaşadığı zorlukları ve tükenmişlik sendromuyla mücadelesini değerlendiren Nefise Karatay, “Dışarıdan bakıldığında herkes mutlu görünüyor ancak iç dünyalarını bilemeyiz. Herkesi anlamak çok önemli. Ben de zor zamanlar geçirdim ve aileme daha çok sarıldım” diyerek aile bağlarının önemini bir kez daha vurguladı.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT