Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Magazin

Müjde Uzman: Tükendim

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı “Alev” karakteriyle büyük beğeni toplayan Müjde Uzman, hayranlarını korkutan bir paylaşımda bulundu. Hastaneden serum yerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, yaşadığı sağlık sorunları ve yoğun çalışma temposu nedeniyle tükendiğini açıkladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından hayranlarını endişelendiren fotoğraflar ve açıklamalar paylaşan ünlü oyuncu, yaşadığı yoğun tempo ve stres nedeniyle tükendiğini ifade etti.

Müjde uzman, Instagram hesabından yaptığı uzun açıklamada, günlerdir alerji ve astım nedeniyle uyku ilacı almasına rağmen uyumakta güçlük çektiğini, öksürük krizleri ve alerjik reaksiyonlar yaşadığını belirtti. Tüm bu sağlık sorunlarına rağmen çalışmaya devam etmek zorunda olduğunu dile getiren Uzman, “İş zor değil, yoğunluk zor değil, insanlar zor” diyerek isyanını dile getirdi.

“Hayatımda İlk Defa Tükendim”

Çevresindeki insanların yaşadığı sağlık sorunlarına inanmadığını ve hayatının kolay olduğunu düşündüklerini söyleyen Uzman, “Hayatım çok kolay, ışıltılı pırıltılı, para ve lüks içinde falan olmalıymış kesin. Var olmak için akıllı, çalışkan, genele uymayan, huyları ve hobileri olan bir kadınsan, üstelik hem kadın hem de oyuncu olduğundan, belli ki tüm hayatın boyunca herkesi tek tek aptal olmadığına inandırman gerekiyor.” sözleriyle sitemini dile getirdi.

“Hayatımda ilk defa tükendim” diyen Uzman, insanların kendisine “halledersin, yaparsın, aslan kaplansın” gibi boş cümleler kurmak yerine sadece yanında olmalarını istediğini belirtti. Bazen hiçbir şeyin çözümü olmadığını ve bu tür sözlerin karşı tarafı daha da zorladığını ifade eden Uzman, yaşadığı zorlu süreci gözler önüne serdi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT