Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi yol haritası belli oluyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev veya Midtjylland ile eşleşmeyi bekliyor.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi hayalleri için ilk adımları atmaya hazırlanıyor. Trendyol Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacak olan Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri belli oldu. Heyecanla beklenen Şampiyonlar Ligi serüvenine 2. ön eleme turundan başlayacak olan Sarı-Lacivertliler, iki güçlü rakipten biriyle eşleşecek.

İlk Engeller: Dinamo Kiev veya Midtjylland

Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi gruplarına taşıyacak zorlu yolculukta ilk rakip Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev veya Danimarka ekibi Midtjylland olacak. 15 Haziran’da yapılacak kura çekilişinin ardından Fenerbahçe’nin rakibi kesinleşecek.

3. Ön Eleme Turunda Kimlerle Eşleşebilir?

Fenerbahçe’nin 2. ön eleme turundaki rakibi, 3. ön eleme turunda karşılaşacağı takımları da belirleyecek. Eğer Sarı-Lacivertliler’in rakibi Dinamo Kiev olur ve tur geçilirse 3. ön eleme turunda Monaco, Midtjylland – AEK Larnaca galibi, Sturm Graz veya Union Saint-Gilloise ile eşleşme ihtimali bulunuyor.

Eğer Fenerbahçe, 2. ön eleme turunda Midtjylland ile eşleşir ve tur atlarsa 3. ön elemede Benfica, Rangers, Dinamo Kiev – AEK Larnaca galibi veya PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelebilir.

Play-Off Turu’nda Seribaşı Olma Şansı

Fenerbahçe, 3. ön eleme turunu da geçerek play-off turuna kalmayı başarırsa bu turdaki rakibi bir önceki turdaki eşleşmesine bağlı olarak değişecek. Eğer Sarı-Lacivertliler, 3. turda Benfica veya Rangers ile eşleşir ve play-off’a kalırsa seri başı olma avantajına sahip olacak. Ancak 3. turda Dinamo Kiev veya PSV Eindhoven ile eşleşmesi ve play-off turuna kalması halinde seri başı olamayacak.

Fenerbahçe’yi bekleyen zorlu Şampiyonlar Ligi yolculuğunda 2. Ön Eleme Turu ilk maçları 19-20 Temmuz, rövanş maçları ise 26-27 Temmuz’da oynanacak. 3. Ön Eleme Turu ilk maçları 2-3 Ağustos, rövanş maçları ise 9 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.