Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den Jose Mourinho atağı: KAP’a bildirdi

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe Kulübü, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Son dakika haberine göre;

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe Kulübü, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü, son dakika gelişmesi olarak teknik direktörlük pozisyonu için Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. İşte diğer detaylar…

FENERBAHÇE

FENERBAHÇE KULÜBÜ TEKNİK DİREKTÖRLÜK POZİSYONU İÇİN JOSE MOURİNHO İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANDIĞINI DUYURDU

Fenerbahçe Kulübü, son dakika haberine göre, teknik direktörlük pozisyonu için Jose Mourinho ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Kulübün yaptığı açıklamada, “Kulübümüz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlamıştır” denildi. Bu gelişme üzerine, Acun Ilıcalı ve Ali Koç’un, Londra’ya giderek Mourinho ile bir araya gelip Şampiyonlar Ligi finalini birlikte izleyecekleri öğrenildi.

Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. Bu anlaşma, daha önce Aziz Yıldırım’ın yaptığı görüşmelerin sonuçlanmasından sonra gerçekleşti. Aziz Yıldırım, Mourinho’nun Fenerbahçe ile anlaştığını açıklamış ve imzalamanın kaçınılmaz olduğunu belirtmişti.