Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Beko, Final Four’da tarih yazmak için sahaya çıkıyor

EuroLeague Final Four heyecanı Fenerbahçe Beko – Panathinaikos maçı ile başlıyor. Basketbolseverler nefeslerini tuttu, gözler Berlin’de. Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final Four yarı finalinde Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos ile karşı karşıya geliyor.

EuroLeague Final Four heyecanı

Basketbolseverler bu hafta sonu nefeslerini tutacak. THY EuroLeague Final Four heyecanı, Almanya’nın başkenti Berlin’de başlıyor ve temsilcimiz Fenerbahçe Beko, yarı finalde Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos ile karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe Beko Panathinaikos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

5 yıl aradan sonra Final Four’a kalarak büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko, 24 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da başlayacak dev mücadelede finale yükselmek için ter dökecek. Sarı-lacivertlileri bu zorlu mücadelede desteklemek isteyen taraftarlar ise maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.

Fenerbahçe Beko’yu Zorlu Bir Final Yolu Bekliyor

Son 9 yılda 6. kez Final Four’a yükselerek bu alanda önemli bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko, bu kez kupayı müzesine götürmek için kararlı. Ancak sarı-lacivertlileri zorlu bir yol bekliyor. Yarı finalde karşılaşacakları Panathinaikos’u, Türk basketbolunun yakından tanıdığı bir isim olan A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman yönetiyor.

Diğer yarı final mücadelesinde ise EuroLeague’in son şampiyonu Real Madrid ile Olympiakos kozlarını paylaşacak. Kazananlar, 26 Mayıs Pazar günü TSİ 21.00’de başlayacak final maçında EuroLeague şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek.