Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç üçüncü kez Fenerbahçe’nin başkanı seçildi

Fenerbahçe tekrar Ali Koç’u başkan seçti! Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe tekrar Ali Koç'u

Fenerbahçe tekrar Ali Koç’u başkan seçti! Tüm detaylar haberimizde.

Ali Koç Fenerbahçe’nin üçüncü kez başkanı oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALİ KOÇ TEKRAR BAŞKAN OLDU

Dün akşam Fenerbahçe Olağan Seçim Genel Kurul’da oy verme işlemleri 17:00 itibariyle tamamlandı. Kurulda 27 bin oy kullanıldı. Ali Koç 27 numaralı sandıkta eşi Nevbahar Koç ile beraber oy verdi. Aziz Yıldırım 45 numaralı sandıkta kızı Yaz ile beraber oy kullandı. Sandık açılımı tamamlandı ve Ali Koç takımın üçüncü kez başkan oldu. TFF Ali Koç ile ilgili şu mesajı paylaştı; ‘Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı sonrasında başkanlığa seçilen Ali Koç’u ve yönetim kurulunu tebrik ediyoruz, yeni dönemde başarı diliyoruz.’ Ali Koç ise sonuçlar açıklandıktan sonra şu sözleri söyledi; ‘Güzel, demokratik, heyecanlı, coşkulu ve gergin bir kongre geride kaldı. Yaklaşık 28 bin üyemiz oy kullandı, bu bir rekor. Ülkede hiçbir kulüp bu rakamlara ulaşamıyor. Her yerde büyüğüz, burada da gösterdik. Sayın Aziz Yıldırım ve ekibine değerli kongre üyelerimize, şahsım, yönetim kurulum ve bütün camia adına teşekkür ederim. Birkaç kez söyledim, bu yarışın bir kaybedeni değil kazananı olsun, o da Fenerbahçe olsun. Şimdi bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Artık Fenerbahçe çağı, bugün itibariyle başlıyor. Eminim Riva tarafında bu akşamki sonuçtan memnun olmayanlar var. Artık değişim zamanıdır.’ Kongrede Ali Koç’un yönetim kurulu asil ve yedek listesi şu şekildeydi; Asıl Liste Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Nevres Erol Bilecik, Hüseyin Bozkurt, Mehmet Salih Dereli, Esin Güral Argat, Ali Acun Ilıcalı, Korkut Nedim Keçeli, Ahmet Ketenci, Burak Çağlan Kızılhan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Sait Ergun Özen, Fethi Pekin, Mustafa Hakan Safi; Yedek Liste Ali Alper Alpoğlu, Selma Perihan Altay Rodopman, Mustafa Kemal Danabaş, Eren Ali Dişli, Özgür Özaktaç, Cenk Öztanık, Rıfat Perahya. 

başkan tekrar ali koç oldu

Seçimi kaybeden Aziz Yıldırım ise seçim sonuçlarıyla ilgili şunları söyledi; ‘Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe’ye yakışır bir kongre oldu. Herkese teşekkür ederim. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yerine getirdik. Umarım sayın Ali Koç ve arkadaşları harita doğrultusunda takımı şampiyon yaparlar.’ Kongrede saatlere göre yaşananlar şu şekilde kayıtlara geçti;

10:00 Fenerbahçe’de oy verme işlemi başladı.

10:12 Aziz Yıldırım, oyunu kullanmak ve seçimi yerinden takip etmek Fenerbahçe Ülker Stadyumu’na geldi.

11:11 Aziz Yıldırım’ın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Ülker Stadyumu’na geldi. Kongre üyeleri Ali Koç’a yoğun ilgi gösterdi.

12:49 Fenerbahçe, oy kullanmaya giden kongre üyeleri için bir uyarıda bulundu. Sarı-lacivertli ekip, Başkan ve yönetim kurulu oy pusulalarının beyaz zarfa, kurullar oy pusulalarının ise sarı zarfa koyulması gerektiğini açıkladı.

14:17 Fenerbahçe’de Ali Koç’un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı da oy kullanmak için stadyuma geldi. Kongre üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ilıcalı, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

16:12 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tüm gün boyunca alanda olurken, kongre üyeleriyle yakından ilgilendi. Koç, saat 16.10 sıralarında 27 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

16:16 Başkan Adayı Aziz Yıldırım, 45 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Kısa bir açıklama yapan Yıldırım, “Fenerbahçe’ye hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 17:00 Rekor katılıma ulaşan kongrede oy verme işlemi sona erdi. Fenerbahçe olağan seçimli genel kurulunda 27 bin civarında oy kullanıldı. Seçim sonucunda Ali Koç 16 bin 464, Aziz Yıldırım 10 bin 483 oy aldı.