Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acun Ilıcalı Fenerbahçe’nin yeni transferini açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un seçim listesinde bulunan Acun Ilıcalı, son zamanlarda dolaşan söylentilere cevap verdi. Ilıcalı, “Hocamız ve kadroyla eski Kadıköy’ü geri getireceğiz. Öyle bir kadro olacak ki… İnsan yerinde oturamayacak. Müthiş oyuncularla görüşüyoruz. Tüm dünya bizi konuşuyor.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un seçim listesinde bulunan Acun Ilıcalı, son zamanlarda dolaşan söylentilere cevap verdi. Ilıcalı, “Hocamız ve kadroyla eski Kadıköy’ü geri getireceğiz. Öyle bir kadro olacak ki… İnsan yerinde oturamayacak. Müthiş oyuncularla görüşüyoruz. Tüm dünya bizi konuşuyor.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin başkan adayı Ali Koç’un ekibinde bulunan Acun Ilıcalı, Sporst Digitale’nin YouTube yayınına katıldı. İşte Ilıcalı’nın o programda yaptığı açıklamalar…

Acun Ilıcalı, Mourinho’nun takıma katılmasının ardından bazı oyuncuların Fenerbahçe’de devam etme isteğinde olduklarını belirtti. Ilıcalı, “Mourinho’nun gelişinden sonra takımda kalmak isteyen oyuncular var. Ortak düşüncemiz, takıma 4-5 üst düzey oyuncu transferi. Sadece yıldız değil, efektif yıldızlar gelecek. Birçok oyuncuyla anlaşmak üzereyiz” dedi. Ilıcalı ayrıca, başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği medya projesi ile yıllık 20-25 milyon euro gelir hedeflediğini söyledi. Sözleşmesi sona erecek Mert Hakan Yandaş’ın geleceği hakkında ise, “Mert Hakan kalacak gibi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe’nin geleceği için büyük umutlar beslediğini ve Jose Mourinho’nun Szymanski’nin yeteneklerine hayran kaldığını dile getirdi. Ilıcalı, “Mourinho, takımımızın hızını artırmak istiyor. Takımı yavaş buluyor. Seçim kazanacağız diye hemen bir isim getirmek mi, yoksa hocamızın puzzle’ını tamamlayacak bir isim getirmek mi?” dedi. Mario Branco’nun geleceği hakkında ise Ilıcalı, “Branco, ‘Ali Koç yoksa ben de yokum’ dedi” ifadelerini kullandı. 

acun ılıcalı

Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a Sert Eleştiriler ve Fenerbahçe’nin Mali Durumu Üzerine Açıklamalar

Ünlü televizyon yapımcısı ve Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ın kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Ilıcalı, Yıldırım’ın Dominika Cumhuriyeti ile Dominika’yı karıştırdığını ve bu durumun Fenerbahçe’nin eski başkanı için “esprili” bir durum olmadığını belirtti. Ayrıca, Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ın başkanlık döneminde kendisine düşmanca bir tavır sergilediğini ve kulübe olan desteğinin hiçbir zaman eksik olmadığını ifade etti.

Ilıcalı, Fenerbahçe’nin mali durumu hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulübün, Aziz Yıldırım’ın bıraktığı dönemde 600 milyon Euro borç ve 75 milyon Euro kadro değeri ile mücadele ettiğini, şu an ise 300 milyon Euro borç ve 200 milyon Euro kadro değerine ulaşıldığını vurguladı. Ali Koç’un başkanlığındaki ilk dönemde yapılan teknik direktör seçimlerinde bazı hatalar olduğunu kabul eden Ilıcalı, bu hataların düzeltilmesiyle kulübün son iki yılda önemli bir ivme kazandığını söyledi.